Тігіпко закликав делегатів з’їзду ПР обрати його своїм лідером

Народний депутат Сергій Тігіпко записав звернення до делегатів з’їзду Партії регіонів, в якому закликав до оновлення партії та вкотре заявив про готовність очолити регіоналів

«У нас за два дні – з'їзд партії. До з'їзду лише два дні, а ми не знаємо порядку денного, ніхто не бачив проектів рішень. Ми не знаємо, де відбуватиметься з'їзд. Ось до чого ми дожилися. Нас знову хочуть поставити перед фактом ухвалення потрібних комусь рішень. Комусь. На мій погляд, не партії, а комусь», - йдеться в заяві Тігіпка.

Він упевнений, «сьогодні настав час оновити керівництво нашої партії. Дуже серйозно оновити. Ті люди, які довели нас до такого стану, сьогодні знову пробують керувати нами. На мій погляд, до керівництва мають прийти ті люди, які вистояли, насамперед, у регіонах. Навіть якщо розвалилися обласні організації, залишилися міські, районні – нехай ці люди, які не бояться, які не крали, які сьогодні борються за нашу партію в найважчих умовах і під колосальним тиском, нехай вони приходять і реально керують нашою партією».

«Дуже добре розумію, який складний час для партії сьогодні. І говорю відверто, що я готовий взяти на себе відповідальність за керівництво Партією регіонів. Я готовий очолити партію, але тільки в одному випадку: якщо це буде партія нова, якщо це буде партія, яка будується за зовсім іншими принципами, ніж ті, які існували в партії раніше», - додав Тігіпко.

Він також звернувся до делегатів з'їзду: «Сьогодні від вас залежить існування Партії регіонів. Дуже сподіваюся, що на з'їзді ви проголосуєте по совісті, а не з примусу і чиєїсь примхи».

Нагадаємо, з'їзд Партії регіонів з'їзд Партії регіонів вже неодноразово переносили. За останньої інформацією, з'їзд, на якому буде обрано кандидата від ПР на президентських виборах, має відбутися в неділю 29 березня.