Партія регіонів висунула Добкіна кандидатом у президенти (ОНОВЛЕНО)

На з'їзді Партії регіонів висунули кандидатом на пост президента колишнього губернатора Харківщини Михайла Добкіна

«Чотирнадцятий з'їзд Партії регіонів вирішив підтримати кандидата на пост Президента України на позачергових виборах 25 травня Михайла Марковича Добкіна», - заявив Володимир Рибак, передає кореспондент Еспресо.TV.

За кандидата Добкіна проголосували 315 делегатів, за Сергія Тігіпка - 35, за Юрія Бойко - 15 і за Олега Царьова - 1.

Виступаючи перед голосуванням, Добкін закликав не на словах, а на ділі втілити в життя назву партії. «Я йду у владу, але передам її, наскільки можливо, в регіони», - сказав екс-губернатор Харківської області, підкресливши, що йому не з чуток відомо, як не вистачає регіонам повноважень для розвитку територій.

Іншим завданням Партії Регіонів Добкін назвав об'єднання однодумців і повернення довіри виборців. Кандидат в Президенти від ПР закликав захистити всіх однопартійців і тих, хто підтримував партію. «Люди чекають на це», - заявив Добкін.

«Поразки роблять нас сильнішими. Чим би не закінчилося, партію і виборців не покину», - заявив кандидат у Президенти.

Сергій Тігіпко, що виступив після Добкіна, запропонував зробити російську мову другою державною. У своєму виступі він також раптово перейшов на російську мову. Після чого підкреслив, що незалежно від рішення з'їзду знімати кандидатуру не стане, на вибори піде.

Нагадаємо, сьогодні з ПР були виключені екс-Президент України Віктор Янукович, екс-прем'єр-міністр Микола Азаров та екс-віце-прем'єр- міністр Сергій Арбузов, також екс-глава Міністерства доходів і зборів Олександр Клименко, екс-міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький і голова Донецької обласної ради Андрій Шишацький.