Порошенко теж обіцяє не чіпати Яценюка, якщо стане президентом

Позафракційний народний депутат Петро Порошенко, який заявив про свої наміри балотуватися на посаду Президента України, у разі своєї перемоги на виборах 25 травня, обіцяє не звільняти прем'єр -міністра Арсенія Яценюка із займаної посади

Про це в ході спільної прес -конференції (з Віталієм Кличко) заявив Петро Порошенко, передає Еспресо.TV з посиланням на  РБК-Україна.

"Сьогодні ми отримуємо багато звернень політичних партій і громадських організацій з підтримки нас ... Соціологія показує, що 72 % людей, як на сході, так і заході, незалежно від регіону, виступають за об'єднання демократичних сил", - заявив Порошенко.

Водночас, Порошенко впевнений, що після президентських виборів склад уряду не поміняється кардинальним чином: "Уряд не йде у відставку після президентських виборів. Ми зробимо все, щоб посилити уряд після виборів Президента. Але формування нового уряду можливе після парламентських виборів", - зазначив Порошенко.

"Ми будемо діяти чітко в рамках Конституції ... Я категоричний противник того, щоб з поста Президента робити монарха", - уклав Порошенко.

Нагадаємо, раніше Юлія Тимошенко заявила, якщо стане президентом, то вона залишить Арсенія Яценюка на посаді прем'єр-міністра України.