Дарт Вейдер: Найнебезпечніші зараз - джедаї-сепаратисти

Кандидат в президенти України Дарт Олексійович Вейдер звернувся до виборців та запевнив, що не дозволить віддати бодай шматка нашої землі

Відповідне відео зі з'їзду Інтернет-партії, яку і очолює Вейдер, було розміщено на Youtube, передає Еспресо.TV.

Зокрема під час з'їзду, де Вейдера офіційно висунули кандидатом в президенти, головний злодій з кінострічки "Зоряні війни" пообіцяв, що "за нового порядку наші найпотаємніші переконання будуть надійно захищені. Ми будемо зберігати наші ідеали силою зброї! Ми не віддамо і шматка нашої землі!"

Напередодні з'їзду претендент на президентське крісло подав до ЦВК весь необхідний пакет документів, у тому числі і про сплату грошової застави на суму 2,5 млн гривень. Після з'їзду партії Вейдер заявив, що ці гроші протягом півроку збирали його "клони" по всій країні.

Дарт Вейдер став відомим в Україні після серії організованих ним акцій. Так, він оголошував себе мером Одеси, атакував з загоном "штурмовиків" міністерство юстиції України, боровся з нелегальними парковками, а також роздавав киянам сіль і сірники напередодні "кінця світу". Крім того, екс-меру Одеси Олексію Костусєву він пропонував стати головою планети "Татуїн".