Елтон Джон планує одружитися в травні

Музикант з Британії сер Елтон Джон і його громадянський партнер Девід Ферніш заявили про намір укласти офіційний шлюб в травні цього року

Про це повідомив американський телеканал Ен- Бі-Сі, пише «Інтерфакс-Україна».

"Ми зробимо це без зайвого галасу. Але це ( церемонія одруження – ред.. ) визначено відбудеться і буде щасливою подією",  - заявив британський співак в ефірі телешоу.

"Я жахливо гордий за Британію і за закон, який стали розглядати з тих пір,  як ми (з Фернішем – ред..) разом", - додав Е.Джон .

У свою чергу Ферніш повідомив американському виданню "Лас -Вегас рев'ю джорнел",  що церемонія одруження відбудеться в травні цього року в Англії,  і на ній будуть присутні діти пари,  а також пара свідків.

Як повідомлялося,  одностатеві шлюби були легалізовані в Англії та Уельсі 29 березня. Співак і його партнер складаються в цивільному союзі з 2005 року. З цього ж року в країні легалізовані цивільні союзи між особами однієї статі.

65-річний Елтон Джон і 50-річний Ферніш виховують двох синів: трирічного Захарі Джексона Левона Ферніш-Джона і однорічного Елайджу Джозефа Деніела Ферніш-Джона. Обидві дитини народжені від сурогатних матерів.