Колесніков попереджає, що Тігіпка, Бойка і Царьова виключать з ПР

Борис Колесніков попереджає, що Сергія Тігіпка, Юрія Бойка і Олега Царьова виключать з ПР у квітні, якщо вони не знімуться з виборів

Більшість обласних організацій Партії регіонів наполягають на виключенні Сергія Тігіпка, Олега Царьова і Юрія Бойка в разі, якщо вони не знімуть свої кандидатури на виборах Президента України.

Відповідне рішення політрада партії може ухвалити вже 15 квітня. Про це заявив секретар президії Партії регіонів Борис Колесніков в ефірі телеканалу «Україна», повідомляє Еспресо.TV.

Таке рішення продиктоване тим, що єдиним кандидатом від Партії регіонів на виборах Президента делегати з'їзду ПР в суботу 29 березня обрали Михайла Добкіна.

«Ви бачили підсумки праймеріз (Добкін набрав 315 голосів, Тігіпко - 35, Бойко - 15, Царьов - 1 - ред.). Я підкреслюю, що вперше в українській політичній історії булj проведено пряме голосування, так як 4 кандидата звернулися до партії за підтримкою. Абсолютною більшістю голосів виграв Михайло Добкін. Якщо б ця історія відбувалася в Сполучених Штатах Америки, де нинішній президент Барак Обама обіграв Хілларі Клінтон на праймеріз... Якби Хілларі Клінтон відмовилася знятися - то прізвище Клінтон на сто років було б викреслено з американської політичної історії», - заявив Борис Колесніков.

Він також наголосив, що Партія регіонів вирішила і надалі використовувати демократичні принципи при висуванні кандидатів на виборах.

«На кожних виборах буде свій представник партії, який заслужить серця виборців», - заявив Борис Колесніков.