У Держдумі заявили про готовність до діалогу з українським парламентом

Російська Держдума готова вести діалог з Верховною Радою України, зокрема, у контексті майбутніх президентських виборів в Україні

Про це заявив член комітету Держдуми з безпеки та протидії корупції Микола Ковальов (фракція "Єдина Росія"), повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Коли 70 осіб пишуть у Раді заяви про вихід з Партії регіонів фактично під дулом автомата, звичайно, ця ситуація не дуже проста, проте, українська Рада діє. Можливо, це один з небагатьох легітимних на сьогодні, хай і частково легітимних, органів України", - сказав Ковальов журналістам у понеділок після зустрічі спікера Держдуми з головою Парламентської асамблеї ОБСЄ.

"Ми, звичайно, будемо з нею (з Радою - ред.) працювати, зустрічатися і намагатися зблизити позиції з тієї чи іншої ситуації, і перша з них, звичайно ж, вибори, які планується провести 25 травня", - зазначив Ковальов.

За словами Ковальова, у російських депутатів немає ніяких проблем в контактах, зустрічах і розмовах з депутатами української Ради.