Віце-прем’єр Гройсман всі заробленні в 2013 році гроші витратив на Range Rover

Віце-прем’єр-міністр та голова Мінрегіону Володимир Гройсман у 2013 році заробив 1,5 млн грн

Про це повідомляє прес-служба Мінрегіону, пережає Еспресо.TV.

Майже половина доходу віце-прем'єру  – дохід від відчуження рухомого та нерухомого майна, а саме продажу Toyota Land Cruiser, на якому їздив з 2011 року.

Ще 653 тис. грн. Гройсман отримав від оренди майна, 147,8 тис. грн. заробітної плати, 11,4 тис. грн. зазначені в графі «дивіденди, проценти» та 1,5 тис. грн. у графі «дарунки, призи, виграші».

На банківських рахунках Віце-прем’єр-міністра зберігається 519 тис. грн.

Дохід сім'ї Гройсмана – це в основному підприємницька діяльність - 842,8 тис. грн., на банківських рахунках членів родини зберігається близько 33 тис. грн.

У власності Володимира Гройсмана перебувають ж 91,5 сотки землі, два житлових будинки та інше нерухоме майно загальною площею 2156 квадратних метрів, з якими він прийшов на посаду міського голови Вінниці в 2006 році.

У відомостях про транспортні засоби зазначено, що, як і раніше, члени його родини володіють позашляховиком «Volkswagen Touareg». А от сам Володимир Гройсман в минулому році придбав Range Rover за 1,5 млн. грн., продавши Toyota Land Cruiser за 720 тис. грн.

У відомостях про фінансові зобов’язання та витрати декларанта та членів його родини найбільша сума – це 271,3 тис. грн. в графі «погашення основної суми позики (кредиту)».