Яценюк більше не хоче бачити кортежів

Прем'єр -міністр України Арсеній Яценюк висловив сподівання , що його підлеглі таки не будуть їздити в кортежі і перевищувати допустиму швидкість

Про це він сказав сьогодні, відкриваючи засідання Кабміну, передає Еспресо.TV.

"Я сподіваюся, що це був останній сюжет, який я побачив у засобах масової інформації про пересування кортежами", - сказав Яценюк, звертаючись до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Перед початком засідання Кабміну А.Аваков у коментарі журналістам заявив, що він не пересувався в кортежі вулицями Києва, не давав вказівок про перекриття доріг, а його машина не перевищувала швидкісний ліміт .

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що міністр внутрішніх справ Аваков їхав у кортежі, який створював аварійні ситуації і рухався з перевищенням швидкості, повертаючись з навчального центру Національної гвардії України в Київській області. 

Також деякі медіа повідомляли, що в.о. президента Олександр Турчинов їхав на навчальний полігон Національної гвардії України в кортежі з п'яти машин. Пізніше прес-служба парламенту спростувала цю інформацію, зазначивши, що Турчинов зараз їздить лише з однією машиною супроводу і при цьому не користується автомобілями з Адміністрації президента чи гаражу Верховної Ради.