Американські дегустатори наполегливо рекомендують «Хортиця»

Америка підкорена українською горілкою. «Хортиця» стала єдиною українською горілкою, яка завоювала найвищі нагороди на найбільшому в світі дегустаційному конкурсі Ultimate Spirits Challenge ( USC ) в Нью-Йорку

«Хортиця» вкотре отримує високі оцінки і позитивні відгуки на світових дегустаційних конкурсах. У березні список гучних досягнень бренду поповнився новими ексклюзивними нагородами Ultimate Spirits Challenge. Провідні експерти США відзначили горілки «Хортиця Платинум» і «Хортиця Ice» оцінками Excellent ( «відмінно» ) і статусом Highly Recommended («неполегливо рекомендовано»). При цьому «Хортиця» стала єдиним українським брендом серед 40 фіналістів конкурсу в своїй категорії і отримала масу позитивних відгуків дегустаційного журі: «Чиста, як джерельна вода в келиху», «рівний насичений смак», «відмінна якість» , «оцінка - відмінно, наполегливо рекомендуємо!»

Американський ринок алкоголю є першим в світі в грошовому вираженні - сьогодні він вимірюється десятками мільярдів доларів. Тут представлені сотні марок міцної продукції, серед яких - гіганти алкогольної індустрії. Вигідно виділитися на їхньому фоні - великий успіх для кожного бренду. Щорічно в The Ultimate Spirits Challenge беруть участь тисячі зразків алкоголю з усього світу. Міжнародні експерти оцінюють їх «наосліп» - саме така дегустація вважається найбільш об'єктивною, чесною і неупередженою.

«Вдвічі приємно перемагати на конкурсах, де є жорстка конкуренція, авторитетне журі та дотримана прозорість проведення, - зазначає Олександр Блохін, директор з маркетингу міжнародного холдингу Global Spirits (ТМ «Хортиця»). - Назви отриманих нами нагород - «відмінно» і «неполегливо рекомендовано» - говорять самі за себе. Абсолютна якість продукції для нас - це само собою зрозуміле. Ми намагаємося бути на п'ять кроків попереду конкурентів і передбачати бажання споживачів».

За 11 років на ринку ТМ «Хортиця» завоювала більше сотні нагород, значна частина яких привезена з-за кордону - з дегустаційних конкурсів США , Канади, Франції, Великої Британії.

Публікується на правах реклами