Перший бій за Одесу Гурвіц програв Труханову

Декілька десятків активістів з прапорами України незважаючи на судову заборону зібралися біля будівлі Одеської міськради, де мала пройти сесія, на якій прихильники Гурвіца збиралися відправити у відставку близького Труханову в.о. мера Олега Бриндака

Це видно на кадрах камери спостереження, яка стежить за подіями на Думській площі, пише «Еспресо.TV».

З іншого буку стоять противники нової влади з георгіївськими стрічками і плакатами «Гурвіц, повертайся на Майдан». Між двома таборами мітингувальників вишикувався ланцюг співробітників міліції.

Раніше Адміністративний суд заборонив проводити мітинги під будівлею мерії, повідомляє «Думська».

В11:00 мала розпочатися позачергова сесія міськради, на якій депутати планували повернути в комунальну власність аеропорт, забрати у «Сім'ї» шматок землі на одеських схилах, а також відправити у відставку секретаря зборів та в.о. мера Олега Бриндака. Останнього домагаються прихильники Гурвіца.

Але як повідомила на своїй сторінці в «Фейсбук» Anastasiia Khodyreva, на засідання прийшли тільки 9 депутатів – сесія неправомочна.

Нагадаємо, лідерами мерських перегонів в Одесі є народні депутати Едуард Гурвіц та Генадій Труханов. Більше про передвиборчі розклади в обласних центрах читайте тут