Партія Ляшка висуває в мери Києва міського голову Калуша Насалика

Кандидат у Президенти України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко переконаний, що його однопартієць - чинний мер Калуша Ігор Насалик - є гідним кандидатом на пост мера столиці

Про це політик повідомив на своїй сторінці у Facebook, пише Еспресо.TV.

Ляшко пояснив, чому Радикальна партія виставила кандидатом у мери столиці саме Насалика.

"Він запровадив безкоштовне медикаментозне забезпечення усіх мешканців міста і району, безкоштовне харчування у стаціонарах. Провів благоустрій шкіл і дитсадків - у навчальних закладах замінені вікна, дахи, відремонтовані туалети. Вартість харчування для учнів 1-4 класів у Калуші становить 7 гривень на день, це один із найвищих показників в області. На додаток до обіду діти отримують і фрукти", - зазначає Ляшко.

Ляшко нагадує, що за ініціативи Насалика відбулася реформа місцевої комунальної сфери - те, що зараз конче необхідно столиці.

"Тут і сліпий побачить, що Насалик - людина діла. Він знає, що і як зробити, щоб наш Київ був містом, де хочеться жити, де кожен киянин почуває себе у комфорті і захисті. Київ має шанс стати столицею світу. Але для цього потрібен гідний керманич. Такий, як Насалик", - переконаний Ляшко. 

Нагадаємо, вибори мера Києва та Київради призначені на 25 травня. Про свою участь у перегонах вже заявили народний депутат Леся Оробець, яка написала заяву про вихід з «Батьківщини», засновник та активіст громадського руху «Збережи Старий Київ» Ігор Луценко, лідер «Європейської партії України» Микола Катеринчук, лідер УДАРу Віталій Кличко та голова КМДА Володимир Бондаренко. Більше про передвиборчі розклади в Києві  читайте тут