Депутат-регіонал: В проголошенні Донецької республіки жодний депутат участі не брав

Сьогодні під час проголошення так званої Донецької республіки в приміщенні облради не було жодного депутата і, відповідно, жодних рішень облрада не приймала

Про це Еспресо.TV заявила депутат Донецької облради від Партії регіонів Римма Філь.

«Як будь яка людина зі здоровим глуздом я вважаю, що захоплення адмінбудівель є злочином. Я абсолютно переконана, що люди, які це зробили мають бути покарані. Все має вирішуватися в абсолютно законному руслі», - зазначила вона.

За її словами, «сесію облради сьогодні не збирали, облрада зараз не може функціонувати тому що будівля захоплена і сьогодні жодних рішень депутатами, як це було заявлено деякими ЗМІ, не приймалося, бо депутати в принципі не можуть фізично зібратися. Жодного депутата облради там не було і наскільки я розумію в апарат облради ніяких звернень не було».

«Я вважаю, що, з точки зору сприйняття людьми, це не наш сценарій. Настрої різні в регіоні, вони історично були різні, але я можу сказати одне – величезна кількість людей за європейський вибір і особливо за єдність України. Можна бути задоволеним київською владою, можна бути не задоволеним, але те, що більшість за єдність України це однозначно», - заявила Філь.