Росіяни стверджують, що вбитий український офіцер - "п'яний хуліган"

У кримському МВС стверджують, що вночі на КПП військової частини і гуртожиток біля міста Саки напали десять п'яних хуліганів

Про це повідомляють "РИА Новости", передає Еспресо.TV.

За даними представника МВС, 6 квітня близько опівночі черговому відділу внутрішніх справ по місту Саки надійшла інформація від чергового по військовій частині, розташованій в передмісті, про те, що до їх КПП підійшли близько 10 осіб, які кидали каміння і били скло в будівлі КПП. Після прибуття на місце пригоди наряду МВС і гарнізонного патруля до КПП частини хулігани зникли.

"Буквально через 10 хвилин черговому частини надійшла інформація про проникнення невідомих громадян у гуртожиток гарнізону, розташований у 100 метрах від КПП. Співробітники органів внутрішніх справ та військовослужбовці гарнізонного патруля попрямували в гуртожиток, щоб на місці розібратися в що відбувається" , - додав представник МВС АРК. 

За його словами, в під'їзді п'ять п'яних громадян накинулися на співробітників МВС і військовий патруль, спробувавши відібрати у них вогнепальну зброю. "Під час боротьби один нападник був затриманий, ще один отримав поранення, від якого помер до прибуття карети швидкої допомоги, трьом нападникам вдалося сховатися", - повідомив представник кримської міліції.

При цьому, за його словами, один з військовослужбовців гарнізонного патруля отримав струс головного мозку від удару тупим предметом в скроневу область, йому була оперативно надана медична допомога.