Слідчій комітет РФ висунув обвинувачення помічнику прокурора Ялти

Слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Республіці Крим висунуто обвинувачення помічнику прокурора міста Ялти Республіки Крим 25 - річному Євгену Помелову

Як повідомили Еспресо.TV  в СК РФ, він звинувачується в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.290 КК РФ («Одержання хабара»).

За версією слідства, 4 квітня 2014 обвинувачений, будучи посадовою особою органів прокуратури Республіки Крим, отримав від жителя міста Ялти хабар у сумі 7500 гривень (близько 24 тисяч рублів) за незаконні дії, виражені в приховуванні від передачі в слідчі органи Слідчого комітету Російської Федерації матеріалів досудового провадження . Помело був затриманий співробітниками УФСБ Росії в ході проведення оперативно-розшукових заходів безпосередньо після отримання грошових коштів.

За клопотанням слідчого щодо обвинуваченого обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту терміном на 2 місяці. В даний час по кримінальній справі проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин інкримінованого злочину. Розслідування кримінальної справи триває.