Тігіпка вигнали з Партії регіонів

Сьогодні партію перетворили у філію конкретної фінансово-промислової групи, у приватне підприємство. Всі рішення приймаються одноосібно. Проти незгодних розгорнулися внутрішньопартійні репресії

Про це написав на своїй сторінці у Facebook кандидат в президенти Сергій Тігіпко, передає Еспресо.TV.

"Йде справжня боротьба з інакомисленням. Замість оновлення та демократизації, яких чекають від нас виборці, проводяться чистки. З партії почали масово виганяти тих, хто спробував відкрито підтримати мою кандидатуру. Я теж виключений з Партії Регіонів. Найближчим часом будуть виключені всі мої соратники в партії. Це зрада інтересів партії і країни", - скаржиться Тігіпко. 

На його думку, зараз Україні потрібна потужна партія, що представляє інтереси жителів Південного Сходу .

"Сьогодні Правий сектор і Свобода задають тон в Києві. Мешканці Південного Сходу шукають порятунок у радикальних настроях. У тому що жителі Донецька та Луганська не відчувають себе захищеними - вина і Партії регіонів. Функціонери партії виносять на порядок денний сепаратистські ідеї", - пише політик. 

За його словами, зараз керівництво в партії захопили сепаратисти, прогнилі апаратники і шахраї, тож шанс на оновлення Партії регіонів втрачено.