Тимчук: В Криму російські військові вбили українського офіцера

Вчора в Криму застрелили офіцера Збройних Сил України, який залишився вірним присязі

Про це повідомив на своїй сторінці у "Фейсбуці" керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"За оперативними даними групи "Інформаційний Опір", вчора ввечері в Криму російський військовослужбовець розстріляв українського офіцера, який зберіг вірність Присязі на вірність народу України", - йдеться у повідомленні. 

Інцидент стався в смт. Новофедорівка в 23.45 вчора. 

"Двома пострілами впритул російський військовослужбовець молодший сержант Зайцевим Е.С. в кімнаті в офіцерському гуртожитку застрелив військовослужбовця в/ч1100 майор К., який готувався до виїзду на материк", - інформує Тимчук. 

Присутній у цій кімнаті капітан Єрмоленко Артем Володимирович – по-звірячому побитий і вивезений в розташування російських військ.

За словами Тимчука, окупанти забрали також тіло загиблого українського майора.

Цю інформацію також підтвердив керівник кримського медіа-центру Міноборони Владислав Селезньов.

Він уточнив, що вчора в результаті конфлікту між українськими офіцерами і російськими солдатами пострілами з автомата був убитий майор Станіслав Карачевський. "Вбивство сталося на 5 поверсі гуртожитку, де проживав український військовий персонал сакської авіабази. Свідок інциденту -український офіцер, капітан Артем Ярмоленко відвезений слідчим відділом РФ до Севастополя", - написав Селезньов на своїй сторінці у "Фейсбуці".

За його словами, планувалося, що 9 квітня Карачевський і Ярмоленко відбудуть на материкову частину України. Українські офіцери були без зброї.