Тимошенко побачила в Донецьку нормальних людей, і сьогодні навідається в Луганськ

Кандидат в президенти України Юлія Тимошенко сьогодні побувала в Донецьку та має намір навідатися ще й до Луганська

Як повідомляє Еспресо. TV, про це вона заявила на прес-конференції у Донецьку.

"Зараз переїжджаю до Луганська і хочу точно переконатися, що собою являє цей тероризм для луганчан і переконатися, що робить влада для припинення цих заворушень. Я вважаю, що мої приїзди консолідують команду і дають їй енергію протистояти і боротися", - вважає Тимошенко

Вона також розповіла про свої враження після візиту до Донецька.

"Я приїхала сьогодні в Донецьк, щоб своїми очами побачити, що тут відбувається, наскільки те, про що говориться в ЗМІ, відповідає дійсності", - зазначила політик.

Зокрема, вона навідалась до захоплених будівель облради, ОДА та СБУ і побачила там мирних людей. "Це мирні, спокійні донеччани, які в ста метрах від ОДА прогулюються, в тому числі  з маленькими  дітьми, ведуть себе спокійно. Місто мирне, спокійне, налаштоване жити нормальними життям", - заявила Тимошенко.

Разом з тим вона зазначила, що побачила біля захоплених адмінбудівель людей, "не схожих на донетчан".

"Вони дуже специфічної зовнішності. Частина з них – військові люди, частина – це наймані люди якоїсь маргінальної зовнішності, які нічого спільного з донеччанами не мають", - розповіла Тимошенко.

"Мені повідомили, що ці люди діляться на дві частини. Перша частина – це представники та співробітники спецслужб Російської Федерації. Друга частина – це наймані люди, які достатньо агресивно себе ведуть", - додала вона.

Політик також повідомила, що сьогодні зустрілася з представниками місцевої влади, щоб зрозуміти, наскільки вони готові до тих викликів, які сьогодні є в місті.

"Ті люди, з якими я спілкувалась, це нормальні, мирні люди", - зазначила вона.