На Євромайдан у Харкові знову напали

Проросійські активісти напали на євромайданівців з битами

Близько 19:20 кілька сотень антимайданівців, одягнених у маски і з битами, напали на євромайданівських активістів, повідомляє Еспресо.TV з посиланняна на УНІАН.

Деякий час антімайданівці закидали мітинг опонентів петардами і вибуховими пакетами. Після вишикувалися вздовж площі Свободи під стінами старого корпусу готелю «Харків» і з бітами кинулися у бік активістів Евромайдану. Ті, в свою чергу, почали рятуватися втечею і побігли в бік парку імені Шевченка.

У парку та на площі Свободи відбулося кілька сутичок. Активісти антимайдану гналися за учасниками євроінтеграційного мітингу до кінця парку імені Шевченка - до будівлі Харківського академічного театру опери та балету. У ході сутичок кілька людей отримали удари і садна.

У ці хвилини групи антімайдановцев повертаються з парку ім. Шевченко до будівлі облдержадміністрації. Там триває мітинг прихильників федералізації України.

Як повідомив у ефірі Еспресо.TV депутат Харківської обласної ради Іван Варченко, вдень прихильники федералізації застосували до євромайданівців зброю.