Кримських військових, які зрадили Україну, відправляють служити в російську глибинку

Міноборони РФ має намір найближчим часом провести ротацію особового складу ЧФ РФ і військовослужбовців ВМС України, які перейшли на бік окупантів

Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV

"На сьогодні частина офіцерів штабу ЧФ РФ, які мали разом із російським також і український паспорт, вже відправлені або готуються до відправки до нових місць служби в Росії. Також, за нашими даними, готується розпорядження про переведення на нові місця служби офіцерів, мічманів і військовослужбовців надстрокової служби ЧФ РФ, які "занадто асимілювалися" у Криму", - пише Тимчук.

За його словами, під час анексії Криму командування російського чорноморського флоту не допускало до польотів офіцерів морської авіації ЧФ РФ через їхню "асиміляцію з місцевим населенням".

Також у повідомленні йдеться про те, що військовослужбовців ВМС України, які висловили бажання залишитися в Криму і перейти на бік окупантів, чекає неприємний сюрприз. 

"Зараз МО РФ підписує з деякими з них замість контрактів трудові договори строком до одного року. Це автоматично позначається на посади, яку вони можуть зайняти, і, відповідно, на розмір грошового утримання", - зазначає Тимчук.

Крім того, частина зрадників  як і військовослужбовців ЧФ РФ, готують до переведення у військові частини в Росії, подалі від кордонів з Україною.

"Яка доля чекає екс-співробітників СБУ, ВВ МВС  а також бійців «Беркуту», які зрадили українську присягу і прийняли російське громадянство, поки невідомо", - повідомляє Тимчук.