Царьов повідомив, що нікуди не зникав, а пиячив зі спецназівцями

Народний депутат від Партії регіонів та кандидат у президенти Олег Царьов, про зникнення якого повідомили сьогодні вночі, знайшовся

Насправді, він і не зникав нікуди, а випивав зі спецназівцями, які вивели його з готелю, під яким зчинилася бійка. Про це Царьов написав у своєму «Фейсбуці».

«Спасибі Одеситам з Антимайдану, які прийшли до готелю і розблокували моїх помічників. Спасибі хлопцям зі спецназу, які вивели мене з готелю і привезли додому до Дніпропетровська. Вони теж брали участь у київських подіях і по них працює прокуратура. По духу наші хлопці. День звільнення Одеси з ними відзначили у мене вдома під ранок. Випили і закусили. Пом'янули загиблих у Києві товаришів», - пише Царьов.

Він також пообіцяв найближчим часом навідатись знову в Одесі, щоб відвідати Куликове поле, а наразі – відправиться в інше місто. 

«У наших машинах порізали колеса і залили фарбою, тому моя команда тільки зараз під ранок наздогнала мене. Зараз будемо висуватися в інше місто. Вибачте за те, що не пишу в яке», - розповів він. 

А причиною того, ще не виходив на зв'язок всю ніч, Царьов назвав розряджений телефон. 

«У мене розрядився телефон і я не зміг передзвонити і повідомити, де я перебуваю. Як тільки я перейшов в опозицію, телефон чомусь став чудити. Став пропадати зв'язок під час інтерв'ю по телефону. Телефон почав швидко розряджатися . У перебігу дня зазвичай кілька разів заряджати телефон, а цього разу підзарядка залишилася в Одесі», - написав депутат. 

Нагадаємо, сьогодні вночі прес-служба Царьова повідомила, що політика вивезли у невідомому напрямку спецназівці, які допомагали йому вибратися з готелю в Одесі, під яким виникла бійка.