Лідер луганських сепаратистів з Нижньої Дуванки на прізвисько Клюй поїхав по допомогу в Москву

Лідер так званого «народного ополчення Луганська» Олексій Мозговий відвідав Москву, щоб заручитися підтримкою російської влади

«Я провів зустріч з лідерами ЛДПР і "Справедливої ​​Росії", зустрічався з депутатами Держдуми і отримав їх повну підтримку!» - cказав Мозговий, повідомляє LifeNews.

За словами луганського сепаратиста, у нього не вийшло зустрітися з Путіним, і він звернувся до російського президента в прямому ефірі.

«Шановний Володимире Володимировичу! Вам були направлені мільйони листів та звернень! Відповіді ми поки не побачили! Ми сподіваємося, що Ви нас чуєте і відреагуєте так, як повинні відреагувати, якщо ви дійсно патріот! Зробіть рішучий крок! Політика політикою, але совість має бути чистою», - зазначив Мозговий.

Так званий «народний ополченець» Луганська зазначив, що майбутні президентські вибори всерйоз не сприймає і вважає, що їх не буде.

«Виборів не буде, тому що їх не повинно бути! Ми не бачимо кандидатів, які змогли б висловити волю народу південного сходу. Є Порошенко - спонсор Майдану, є тітка Юля, яка то хворіє, то не хворіє. Нехай вони між собою вибирають кого хочуть, а нас відпустять з богом», - зазначив сепаратист.

Як стало відомо Еспресо.TV з власних джерел, Олексій Мозговий, випускник луганського «кулька», родом з Нижньої Дуванки Сватівського району, жив у Сватово, співав в ансамблі «Сватівські козаки». В шкільні роки в нього було прізвисько Клюй, Мозгоклюй. В останні роки їздив до Петербурга на заробітки, говорив, що працював кухарем.

Нагадаємо,минулої неділі сепаратисти з російськими триколорами захопили в Луганську приміщення СБУ та зброю. Наразі за різними даними від 200 до 300 загарбників продовжують утримувати приміщення, представники влади ведуть із ними переговори. В той же час депутати облради підтримують вимоги сепаратистів щодо референдуму та амністії.