Сепаратисти, які захопили краматорську міліцію і міськраду, вивилися "народним ополченням"

Відділення міліції і міськраду у Краматорську захопили так звані представники "народного ополчення", які прибули в місто на автобусах

 

Про подробиці захоплення повідомляє видання "Східний проект", передає Еспресо.TV.

За даними видання , в суботу близько 19.00 до будівлі міськвідділу під'їхали два автобуси, з яких вибігли люди в масках. Між ними і колишніми військовими, що обороняли будівлю, зав'язалася бійка.

"Ополченці" розбили скло в приміщенні відділення міліції, вистрілили з автомата у повітря й у замкову щілину. Міліціонери в будівлі відстрілювалися.

Стрілянина тривала кілька хвилин, після чого бійцям, що прибули в автобусах, вдалося проникнути до будівлі міліції. Постраждалих в перестрілці немає.

Біля міського відділення міліція стали збиратися краматорчани. До самої будівлі їх не підпускали люди в масках і з георгіївськими стрічками. На питання "хто і навіщо захопив відділення міліції", городянам не відповідали.
Через деякий час обурені мешканці міста прорвалися до входу міськвідділу. Там перебували люди в камуфляжі, масках і з автоматами.

Загарбники представилися борцями "народного ополчення" і звернулися до краматорчан.

"Ми не українські війська - ми народне ополчення. Ми люди, які встали, щоб прогнати продажних київських ментів", - заявили загарбники.

Народні ополченці зірвали з міськвідділу табличку з написом "Краматорський міський відділ ГУМВС України в Донецькій области" і піднесли до входу прапор "Донецької республіки".

Нагадаємо, сьогодні в Краматорські озброєні невідомі захопили міський відділок міліції, а також почепили прапор сепаратистської "Донецької народної республіки" над будівлею міськради.