Ахметов вимагає поваги

Український бізнесмен Рінат Ахметов вважає, що єдиним шляхом виходу з кризи, що склалася на сході України, є переговори та вимагає поважати Донбас

Про це йде в заяві Ахметова про ситуацію в Донбасі, повідомляє Еспресо.TV  з посиланням на "Інтерфакс- Україна".

"Я не раз говорив і готовий повторювати і закликати стільки, скільки буде потрібно, щоб мене почули: тільки переговори , тільки мирний шлях виведуть нас з кризи. Сьогодні ми повинні зупинитися і подумати - як склеїти країну? Чи не розколоти, а склеїти ? І який клей нам для цього потрібен? Це - точно не зброю, не пістолети, які не автомати. Зброєю нічого не вирішити!", - заявив бізнесмен.

Він підкреслив, що завжди виступав з однією позицією - за сильну, незалежну і цілісну Україну, а "єдина наша зброя - це стіл переговорів".  "Тільки стіл переговорів може покінчити з ескалацією напруженості, тільки стіл переговорів може дати те рішення, від якого виграє вся країна і кожен українець! Я народився і виріс в Донецьку. Я  тут живу, тут мій дім, моя команда, мої друзі, рідні та близькі мені люди. І я буду робити все можливе, щоб голос Донбасу був почутий. щоб Донбас поважали. А найголовніше, щоб Донбас і Україна були єдині назавжди", - зазначив Ахметов.