Міліція посилила контроль на в’їздах до Алчевська та готова відбивати атаки сепаратистів

Міліція Алчевська взяла під посилений контроль усі в’їзди у місто під контроль та має достатньо зброї для захисту міськвідділу

Про це заявив начальник Алчевського міськвідділу УМВС Олександр Федотов, пише Еспресо. TV  з посиланням на видання "Тиждень".

За його словами, у зв'язку з подіями в Донецькій області, алчевська міліція вживає додаткові заходи, щоб максимально захистити в'їзд в місто з боку Донецька.

"Зараз йде перегрупування сил і засобів", - зазначив Федотов. Також він повідомив, що на вихідних були виставлені декілька постів, щоб всі в'їзди у місто було під контролем.

"Виставили пости з боку автовокзалу, біля" Бістро", заправці "Паралель". Сьогодні ми забезпечуємо блок -пост в Михайлівці, хоча це не наша територія, але ми займаємося, тобто ми прикриваємо місто з усіх сторін - з боку Луганська, Донецької області. Ми контактуємо з Брянкою, Стахановим на випадок в'їзду сюди з Донецької області громадян будь-яких з різними цілями з боку Брянки та Стаханова", - заявив очільник алчевської міліції.

"Ми контролюємо в'їзди в місто: дивимося, хто їде, з чим їде і готові приймати відповідні заходи", - додав він.

Крім того, Федотов запевнив, що міліція охороняє адмінбудівлі: міськрада , прокуратуру , - навіть пам'ятник Леніна в нічний час.

 Також начальник алчевської міліції підкреслив, що міліціонери готові захищати свій міськвідділ.

 "Частина заходів проведена, всі вікна загратовані, проведені підготовчі заходи , у нас достатньо мішків з піском, ми готові перший поверх ними зміцнювати, готові фундаментними блоками зміцнювати під'їзні шляхи з усіх боків. У разі необхідності ми протягом години-півтори всі ці заходи будемо вживати", - сказав він.

За його словами, біля будівлі УВС забезпечене цілодобове чергування. "Всі сили, засоби розставлені, зв'язок налагоджена, все проінструктовані, всі підготовлені, і морально в тому числі - якщо буде необхідність у застосуванні жорстких заходів, наші співробітники до цього готові", - заявив Федотов.

При цьому він запевнив, що у міліції достатньо зброї для забезпечення захисту міськвідділу та озброєння слідчо -оперативних груп: "Всі до єдиної одиниці зброї у нас знаходяться в надійно розміщеному місці, частину зброї в роботі".