Захоплена терористами міськрада Макіївки вирішила провести референдум

Макіївська міська рада, будівлю якої 13 квітня захопили сепаратисти, на позачерговій сесії ухвалила рішення про референдум

Засідання провела секретар Макіївської міської ради Лариса Толстикіна, оскільки, за її словами, міський голова Олександр Мальцев пішов у відпустку, передає Еспресо.TV з посиланням на видання "Макіївські міські новини".

"Апелюючи зверненнями в усі органи влади щодо суспільно-політичної ситуації та ігнорування їх Макіївська міська рада ухвалила рішення про підтримку народної ініціативи про референдум. Для цього створили громадську раду, яка займеться підготовкою", - йдеться в повідомленні.

Народний депутат від Партії регіонів Віталій Борт, присутній на сесії, пообіцяв на своєму рівні допомагати ввести цей процес у законодавче поле.

У громадську раду увійшли Бєлкін Володимир, Кофман Олександр, Мітякін Володимир, Максимова Зоя, Новаковський Іван, повідомляє видання.

Нагадаємо, 13 квітня в Макіївці захопили міськраду й обрали "народного мера". На будівлі встановили російський прапор і прапор "Донецької народної республіки".