4,4% населення ще довіряють Януковичу, політолог

Голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко вважає, що у Януковича ще є в Україні щирі прихильники

Таку думку він висловив в ефірі Еспресо.TV коментуючи заяву російського політика Жириновського, що втікача ще можуть повернути.

«Я думаю, це страшилка, але Жириновський видає те, що обговорюється, такі радикальні сценарії. Те, що можуть, або хочуть повернути Януковича – це так.

4,4% населення ще довіряють Януковичу. Вони ще свято в нього вірять. Такі є. Але 89% не довіряють Януковичу. Тому повернути його можуть, але лише в обозі російських військ», - сказав Фесенко

Також, політолог додав, що младоолігарх Курченко регулярно телефонує «партнерам», що залишились в Україні і обіцяє швидке повернення.

«Я чув, що той же Курченко, телефонує  регулярно «партнерам» і каже, що «ми повернемося». Одна з причин щодо тривалого висування кандидатури в президенти від ПР була, тому що побоюються, що можуть повернутися, а вони можуть з російськими військами лише повернутися. Але якщо така спроба буде – їх належним чином зустрінуть», - підкреслив політолог. 

Нагадаємо, Лідер ЛДПР Володимир Жиріновський в інтерв'ю радіостанції "Эхо Москвы"  припустив, що екс-президент України Віктор Янукович повернеться до України в травні.