Царьова наперед "привітали" з Пасхою і ледь живого повезли в СБУ

Обурені його сепаратиськими закликами і участю у програмі «Свобода слова» на ICTV, активісти знову закидали кандидата у Президенти яйцями

Представники Правого сектору і активісти самооборони взяли в облогу телеканал ICTV, де відбувався прямий ефір програми "Свобода слова" з Андрієм Куліковим, повідомляє Еспресо.TV

За той час, поки йшла програма, авто Царьова обшукали, вилучили зброю і пробили калеса.  На місці працює міліція.

По закінченні програми Царьов залишався в приміщенні  ICTV, до розлюченого натовту вийшов Андрій Куліков і намагався втихомирити.

Як передають журналісти, що чергують біля приміщення, о 2:25 дуже блідий Царьов у супроводі охоронців пройшовся коридором ганьби. Люди свистіли і кричали "Ганьба". У нього знову полетіли яйця.

Вивезти Царьова намагалися на кареті швидкої допомоги, однак люди не дали від’їхати машині, частина вимагала вести кандидата у Президенти на Майдан.

О 2:40 на виручку прибула міліція. Домовились, що зараз приїде автозак і Царьова доправлять у СБУ. Однак, напруга серед активістів зростала, щоб не допустити самосуду, не стали чекати автозак  і станом на 2:50 повезли кандидата  у білому "бусику".

Мітингувальники направилися слідом писати на Царьова заяви. Окрім того, писатимуть колективну заяву, щодо притягнення його до відповідальності за Ст. 110 (посягання на територіальну цілісність).