Російський депутат стверджує, що ЦРУ писало пісні Віктору Цою

На думку єдинороса, пісні Віктора Цоя, написані в ЦРУ, стали частиною плану з розвалу СРСР

Депутат російської Держдуми Євген Федоров вважає, що тексти пісень для відомого рок-співака Віктора Цоя писали "професійні автори в Голівуді на замовлення ЦРУ", повідомляє Еспресо.TV з посиланням на 9tv.co.il.

"Всі останні пісні - Цой сам не вмів їх писати, він писав їх у колективі, - йому привозили з Америки. Професійно в Голівуді писали люди пісні російською мовою", - заявив він у розмові з однодумцями, додавши, що на якомусь етапі музикант почав співати пісні "не такі, які були до цього".

За його словами, у роки кар'єри Цоя існував план по ліквідації СРСР іноземними агентами, головним з яких депутат назвав Михайла Горбачова.

"Це професійна робота, як на Україні. Вони (американці) прийшли і почали зшивати Київ, тисячі факторів своїми нитками помаранчевої революції, тобто державним переворотом. Так вони робили і у Радянському Союзі", - сказав Федоров.

Він стверджує, що Цоєм у ЦРУ займались спеціальні люди, які "давали гранти" і писали пісні.

"Це і є грантова система. те ж саме було запущено на україні, а тепер буде запущено в росії", -  вважає російський політик.

Сам Федоров неодноразово висупав з пропозицією судити Горбачова "за розвал СРСР", а на його сайті матеріали публікуються під заголовками "Росія є колонією США з 1991 року", "Росія платить данину США - 1 млрд доларів на добу", "Конституцію РФ написали американці", "Центральний банк РФ - приватна крамничка ФРС США" тощо.

Нагадаємо, засновник легендарної корпорації Apple INC Стів Джобс, який помер від раку в 2011 році почав агітувати за Путінську Росію в інтернеті.