Топ-менеджери Ахметова пояснили, чому закрили офіс у Києві

Топ-менеджери групи СКМ Ріната Ахметова закликають до "миру та єдності в Україні"

Про це повідомляє прес-служба СКМ, передає Еспресо.TV.

Зокрема керівники компаній звернулися до працівників підприємств групи СКМ з закликом залишатися на робочих місцях і працювати.

"У цих складних умовах стабільна робота підприємств – головне, що потрібно містам, регіонам, країні. І в цьому – наша спільна велика відповідальність перед земляками, перед майбутнім. Інакше на Схід чекає дестабілізація, економічний колапс і розруха", - йдеться в повідомленні.

Також менеджмент просить відмовитися від силового протистояння і перейти до переговорів. "На Сході України лунають постріли, є загиблі та поранені. Кожен постріл, ким би він не був зроблений, це постріл у майбутнє. У майбутнє Донбасу і в майбутнє України. Сходу України не потрібне збройне протистояння, не потрібна війна. Потрібен мир, потрібні нові робочі місця, потрібне економічне зростання, яке переможе бідність". 

Управлінці холдингу Ахметова також просять, щоб активісти не пікетували їх офіси.

"Кожен заклик вивести співробітників Групи на вулиці, кожен пікет наших офісів у Києві та наших підприємств у регіонах – це не внесок у справу миру і єдності, це – внесок у ескалацію конфлікту на Сході України", - наголошують вони.

Загалом заяву підписав весь керівний менеджмент "Метінвесту", ДТЕК та генеральний директор СКМ Олег Попов.

Нагадаємо, вчора український бізнесмен Рінат Ахметов написав, що вважає єдиним шляхом виходу з кризи, що склалася на сході України, є переговори та вимагає поважати Донбас.

Також вчора повідомлялося, що київський офіс компанії СКМ (Сістем Кепітал Менеджмент) закрився у понеділок.