Биков, Тимченко, Курков та Вересень зберуться в Києві на конференції українсько-російської інтелігенції

Основною метою конференції "Україна-Росія: діалог" є демонстрація солідарності та взаємоповаги

Конференція має відбутися 24-25 квітня в Києві, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на colta.ruУ ній братимуть участь російські та українські політологи, економісти, журналісти, громадські активісти, діячі науки і культури.

Серед тих, хто підтвердив свою участь, - поет Дмитро Биков, священик і публіцист Яків Кротов, режисер Володимир Мірзоєв, колишній головний редактор Lenta.ru Галина Тимченко, письменниця Галина Уліцька, головний редактор "Еха Москви" Олексій Венедиктов, пиьсменник Андрій Курков, режисер і телеведучий Анатолій Борсюк, журналіст Микола Вересень.

Серед сформованих задач - протидія інформаційній війні та держпропаганді, складення "дорожної карти" виходу з кризи в українсько-рорсійських відносинах.

Захід розпочнеться і завершиться пленарними засіданнями. В ході конференції учасники зможуть працювати в секціях та брати участь в тематичних круглих столах.

Окрім того, після завершення конференції, 25 квітня, на НСК "Олімпійськму" відбудеться концерт російських та українських музикантів, сереж яких - "Бумбокс" та "Нічні снайпери".