Керувати загонами Тимошенко буде Абрамчук, який очолював "Беркут" до 2004 року

Керівником загонів Всеукраїнського руху опору буде Геннадій Абрамчук, який керував спецпідрозділом "Беркут" до 2004 року

Про це сьогодні, 16 квітня, заявила Юлія Тимошенко під час засідання штабу Всеукраїнського руху опору, повідомляє Еспресо.TV.

"Сьогодні в цій формі сидить Абрамчук Генадій , який керував спецпідрозділом "Беркут" до 2004 року і який на сьгоднішний день весь свій досвід, всі свої можливості готовий віддати Україні", - повідомила вона.

За її словами, не потрібно всіх силовиків об'єднувати в одну злочинну групу.

"Ми чітко повинні відрізняти фахових патріотичних військових від злочинців, які заплямували кров’ю українців свої мундири", - сказала Тимошенко.

Окрім того, один з керівників руху опору зазначив, що планується сформувати  підрозділи руху по всій території України. Вони будуть діяти в тісній взаємодії з іншими силовими структурами.

Нагадаємо, під час першого засідання штабу Всеукраїнського руху опору Юлія Тимошенко повідомила, що до його роботи долучаються ряд колишніх військових найвищого рівня,зокрема генерал-полковник Микола Петрук та віце-адмірал Ігор Кабаненко.