СБУ оголосила у розшук офіцера ГРУ, який керує диверсійною операцією на Сході України (ФОТОРОБОТ)

Служба безпеки України оголосила у розшук офіцера ГРУ Ігоря Івановича Стрєлкова, який на початку квітня ц.р. отримав прямий наказ з Москви розпочати масштабну диверсійну операцію у Донецькій та Луганській областях

Як повідомили Еспресо.TV в СБУ, проти Стрєлкова розпочато кримінальне провадження за фактом  організації умисного вбивства та вчинення дій на шкоду суверенітету, територіальній  цілісності та недоторканності України,  проведення  диверсійно-підривної діяльності, а також організації масових заворушень на території східних областей України.

За даними СБУ, вказана особа є офіцером Головного-розвідувального управління Генерального штабу збройних сил Російської Федерації та помічником з силових питань самопроголошеного прем’єр-міністра АР Крим Сергія Аксьонова. В Криму Стрєлков відповідав за захоплення військових частин та органів влади й управління, особисто брав участь у допитах українських військовослужбовців та вербуванні наших громадян у Криму.

Особливі прикмети: Вік 55-60 років, зріст близько 180 см, волосся із сивиною, очі вузькі, невеликі, ніс гоструватий, губи тонкі, обличчя наближене до квадратного.