У Житомирі "Правий сектор" передав СБУ запаси "коктейлів Молотова"

Рішення було прийнято в рамках виконання положень Женевських угод

Житомирський обласний осередок "Правого сектору" погодився добровільно здати обласному управлінню СБУ 21 ящик із пляшками "коктейлю Молотова"та дві 50-літрові бочки із вже готовою вогнезаймистою сумішшю, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу СБУ.

Відповідне рішення було при йнято на виконання положень Женевських угод у частині добровільного роззброєння, а також у результаті комплексу вжитих правоохоронцями профілактичних заходів.

Передача відбулася сьогодні, 19 квітня, у присутності представників громадськості, активістів осередку та керівництва регіонального Управління СБУ.

"Такий крок є наслідком взаємного розуміння необхідності деескалації напруги в суспільстві, важливості дотримання положень Женевських угод та спільної з правоохоронними і спеціальними органами регіону скоординованої позиції щодо захисту національної державності й територіальної цілісності України в умовах зовнішньої загрози", - зазначено у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, раніше в СБУ повідомили про розслідування фактів розповсюдження у Донецьку провокаційних листівок антисемітського характеру від імені "Донецької народної республіки".