З Жириновським судитимуться за напад на вагітну журналістку

Після нападу Жириновського вагітну журналістку довелось госпіталізувати

Міжнародне інформагентство "Росія сьогодні" має намір подати до суду на лідера ЛДПР Володимира Жириновського у зв`язку з інцидентом, що стався минулого тижня в Держдумі, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Lenta.ru.

"У зв`язку з огидним інцидентом в Держдумі, через який після витівки Володимира Жириновського наш кореспондент опинилася в лікарні, ми прийняли рішення використовувати всі юридичні можливості, щоб якомога сильніше покарати пана Жириновського відповідно до законодавства, в тому числі ми будемо подавати в суд" , - зазначила головний редактор агентства Маргарита Симоньян. 

За її словами, інтереси агентства на процесі представлятиме адвокат Анатолій Кучерена, який вже підтвердив даний факт. 

Окрім того, "Росія сьогодні" проситиме комісію Держдуми з депутатської етики  позбавити лідера ЛДПР слова на засіданнях Держдуми на місяць, а також з вимогою принести публічні офіційні вибачення.

Як відомо, у п`ятницю, 18 квітня, лідер ліберал-демократів у відповідь на запитання журналістки Жириновський почав викрикувати образи на її адресу, а потім ображати і колег, які заступилися за неї. 

Таким чином політик відреагував на питання, чи варто Росії вводити відповідні санкції на введену Україною заборону на в'їзд росіян.

"Сюди йди теж, журналістка! Давай, я вимовляю, а ти підбігай і починаєш її жорстко ґвалтувати ... Христос воскрес! Воістину воскрес! Христос воскрес! Воістину воскрес!" - кричав Жириновський.