Координатора сепаратистів Долгова затримали за підпал банкоматів

Один з координаторів проросійського руху у Харкові Костянтин Долгов підозрюється в організації та скоєнні підпалу банкоматів

Як повідомили Еспресо.TV в харківському главку міліції, останнім часом на території Харкова органами міліції було зареєстровано декілька фактів навмисного знищення банкоматів, що належать до однієї з банківських установ України. 

За дами міліції, за усіма подіями слідством відкриті кримінальні провадження за ст. 194 (умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування працівниками харківської міліції було встановлено, що організацією та скоєнням вищезазначених злочинів займається 34 річний харків’янин разом з групою осіб.

19 квітня чоловіка було затримано, йому пред’явлено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Також, згідно з ухвалою районного суду Харкова активісту обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі досудове слідство триває.

Разом з тим, за даними видання "Українська правда", саме Долгов підозрюється у даному злочині.

Нагадаємо, у Харкові затриманий, а потім за рішенням суду заарештований один з координаторів сепаратистів Костянтин Долгов.