В Держприкордонслужбі доповідають, що на кордоні все спокійно

Державна прикордонна служба у період Великодніх свят посилено охороняє кордон на українсько-російській ділянці. Жодних ускладнень чи конфліктних ситуацій наразі не виникало

Про це Еспресо.TV повідомили в прес-службі ДПС.

"Виставлені додаткові прикордонні наряди у пунктах пропуску та поза ними, лінію державного кордону прикрито за допомогою засобів технічного контролю, активізовано взаємодію з представниками СБУ та інших правоохоронних органів... Наразі жодних ускладнень, конфліктних ситуацій чи скупчення автотранспорту на державному кордоні не спостерігається", - йдеться у повідомленні.

Як нагадали у Держприкордонслужбі, з метою недопущення проникнення на територію країни осіб, які можуть організовувати або брати участь у заходах щодо дестабілізації ситуації в державі, з 17 квітня суттєво посилено прикордонний контроль громадян Росії, що в’їжджають в Україну. Усі заходи виконуються у повному обсязі.

Громадяни, що проживають у прикордонних районах, перетинають кордон відповідно до чинних двосторонніх домовленостей, однак вони також піддаються прикордонному контролю другої лінії, наголошують у відомстві.