Добкін назвав "народних губернаторів" "майданними демократами, час яких минає"

Кандидат у президенти від Партії регіонів Михайло Добкін вважає, що не варто приділяти великого значення виборам так званих "народних губернаторів" у східних областях України, зокрема в Харківській області

Про це він сказав на брифінгу у Києві після презентації Концепції змін до Конституції від Партії регіонів, передає Еспресо.TV з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Я не надаю великого значення виборам місцевих "народних губернаторів або мерів", тому, що вважаю, що часи майданної демократії в нашій країні раз і назавжди минули", - сказав Добкін.

Він назвав вибори так званого "народного губернатора", що відбулися в неділю в Харкові, "якимсь непорозумінням".

"Тому що коли людину в тримільйонної області обирають трохи більш ніж ста голосами, про що можна говорити?", - сказав політик.

Також Добкін не вважає, що протестуючі у східних областях України, які використовують російську символіку і пропонують від'єднати ці області від України, висловлюють спільну думку всіх жителів сходу країни.

Нагадаємо, 20 квітня на проросійському мітингу на площі Свободи в Харкові "народним губернатором" був проголошений місцевий житель Володимир Варшавський, який одразу після обрання оголосив про створення виконавчого комітету.