Королевська: Вимагаю перевірити всі АЗС на дотримання норм безпеки

Винні в смерті співробітників АЗС у Переяслав-Хмельницькому мають бути покарані

Про це заявила Наталія Королевська, повідомили Еспресо.TV в прес-службі політика.

«Я висловлюю щирі співчуття родинам загиблих в результаті вибуху на АЗС в Переяславі-Хмельницькому. Те, що відбулось - страшна трагедія, яка стала наслідком людської халатності. Я вимагаю притягнути до відповідальності усіх винних бізнесменів та чиновників, які допустили таку трагедію», - сказала вона.

Наталія Королевська вимагає від місцевої влади негайно провести всебічне розслідування причин того, що сталося. Крім того, на її думку, контролюючі органи в терміновому порядку повинні провести перевірку усіх АЗС країни на предмет дотримання норм безпеки.

«На жаль, часто підприємці економлять на безпеці копійки, а люди за це розплачуються найціннішим - здоров'ям та життям. Недотримання норм охорони праці - цей злочин проти людини, порушення усіх її соціальних прав. Кожен працедавець повинен, передусім, піклуватись про безпеку своїх співробітників», - сказала вона.

Нагадаємо, у вівторок в Переяслав-Хмельницькому Київської області стався вибух на АЗС. В результаті постраждали шість осіб, троє - загинули.