Екс-"смотрящій" Іванющенка йде в мери Одеси як самовисуванець

Народний депутат України Геннадій Труханов подав документи до виборчої комісії для участі у виборах Одеського міського голови, які відбудуться 25 травня, одночасно з президентськими

Нардеп йде в мери як самовисуванець, пише Еспресо.TV з посиланням на «Одеса. Коментарі».

У міській виборчій комісії документи Геннадія Труханова прийняли. Протягом трьох днів його заява буде розглянута. Потім кандидат має отримати офіційне посвідчення .

«Незважаючи на багаторічний політичний і громадський досвід, висунення на пост керівника Південної Пальміри викликає особливе хвилювання», - зазначив Геннадій Труханов.

Також він підкреслив, що рішення балотуватися на посаду міського голови - це, можливо, одне з головних рішень у його житті.

Як відомо, екс-глава фракції Партії регіонів в Одеській міськраді, а нині народний депутат Геннадій Труханов до перезавантаження був головним «смотрящим» у регіоні від Юрія Іванющенка.

Нагадаємо, вибори міського голови Одеси відбудуться 25 травня. Особливістю передвиборчої кампанії в Одесі є велика кількість «важковаговиків» серед кандидатів.  На сьогодні про свою участь у перегонах вже заявили нардеп Труханов,  екс-мер,  а нині нардеп від УДАРу Едуард Гурвіц, екс-голова Антимонопольного комітету та екс-губернатор Василь Цушко, ще один колишній губернатор Едуард Матвійчук, нардеп від ПР Світлана Фабрикант (людина Тігіпка). Крім того, за мерське крісло можуть поборотися і президент Юридичної академії, «регіонал» Сергій Ківалов, який останнім часом позиціонує себе як головний провідник ідеї федералізації, депутат облради Олексій Гончаренко (офіційно підтримав Майдан та вийшов із ПР), а також «репресований» проросійський нардеп-сепаратист Ігор Марков. Більше про передвиборчі розклади в Одесі читайте тут.