Портами керуватиме команда Януковича, - ЗМІ

Фактично в Адміністрації морських портів України залишилась керувати стара команда, сформована ще урядом Януковича

Про це пише сайт "Деловая столица", повідомляє Еспресо.TV

Наказом від 22 квітня Мінінфраструктури призначило головою ДП "Адміністрація морських портів України" Андрія Амеліна, одночасно звільнивши з цієї посади Юрія Васькова. Проте, у нового глави держпідприємства є бізнес-інтереси, що конфліктують із займаною посадою.

За даними "ДС", брат Андрія Амеліна - Володимир - є одним із засновників одеської експедиторської компанії ТОВ "Транспортна компанія Карготранс". На сайті підприємства новий глава ДП "АМПУ" значиться його директором, а його брат Володимир - заступником. До речі, інші експедитори звертають увагу, що "Карготранс" - одна з небагатьох компаній, що не відчувають проблем із розмитненням і експедицією вантажів, у той час як інші учасники ринку регулярно стикаються з певними проблемами при цьому.

Першим кроком Андрія Амеліна на новій посаді стало призначення Юрія Васькова, поміченого у вибудовуванні корупційних схем додаткових заробітків, своїм першим заступником. А замом з економіки та інвестицій призначено Олександра Голодницького, який раніше був першим заступником Васькова. Портовики знають його як екс- директора ДП "Дельта-Лоцман", що займалося реалізацією проекту каналу "Дунай - Чорне море". Отже, фактично в Адміністрації морських портів України залишилась керувати стара команда, сформована ще урядом Януковича.