Колесніков говорить, що ПР та КПУ байдикуватимуть в Раді поки не амністують вбивць та російських диверсантів

Партія регіонів буде продовжувати бойкотувати будь-яке голосування у Верховній Раді, доти доки не буде прийнято меморандум про порозуміння між парламентськими фракціями

Як повідомляє кореспондент Еспресо.TV, про це в кулуарах парламенту заявив народний депутат від Партії регіонів Борис Колесніков.

При цьому він спочатку говорив, що ПР після підписання меморандуму готова підтримати будь-який законопроект про амністію для сепаратистів, але згодом додав, що «Сергій Соболєв і «Батьківщина» наполягають на іншому законі про амністію», який регіоналів не влаштовує.

Як зазначив Колесніков, в законі, який пропонує коаліція, причетними до злочинів і, відповідно, тими, хто не підпадає під амністію, вважаються ті, хто займався побиттям людей, або вбивствами а також люди з російськими паспортами.

В той же час регіонали наполягають на амністуванні геть усіх, хто брав участь у сепаратистських акціях.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада так і не змогла прийняти жодного рішення через відсутність достатньої кількості голосів. Врешті спікером Олександром Турчиновим було прийнято рішення не проводити сьогодні голосування і обмежитися обговоренням законопроектів.