Колишній шеф СБУ увійшов до спостережної ради Смарт-Холдингу Новинського

На сьогоднішніх зборах акціонерів Смарт-Холдингу відбулася зміна керівництва компанії, що належить бізнесменові російського походження Вадиму Новинському

Про це йдеться в інформаційному повідомленні Смарт-Холдингу, передає Еспресо.TV.

Зокрема, у компанії розширено функції та склад Спостережної ради з метою забезпечення розвитку групи в довгостроковій перспективі.

Спостережну раду раду очолив Олексій Пертін, який до цього обіймав посаду генерального директора Смарт- Холдингу. До складу ради також увійдуть Ігор Дріжчаний (голова СБУ в 2005-2006 роках), Михайло Новинський, Андрій Вишневський, Грегорі Мейсон і Франк Рігер.

Новим генеральним директором Смарт-Холдингу призначений Олексій Тимофєєв, який раніше обіймав посаду директора з операційної діяльності. Він також має досвід роботи в "Укргазвидобуванні" та НАК "Нафтогаз України", очолював консалтингову компанію. 

"Два головні завдання, які належить вирішити Смарт-Холдингу найближчим часом - це виконання програми заходів, які знизять вплив масштабної економічної та політичної кризи на бізнес, а також перехід до нової бізнес-моделі, яка забезпечить подальший розвиток Смарт-Холдингу як інвестиційної групи", - зазначив Олексій Тимофєєв.