"Російські терористи мають або видворені бути, або знешкоджені", - Кириленко

Народний депутат В’ячеслав Кириленко вважає, що українська влада має негайно врегулювати ситуацію з російськими терористами

Про це він заявив у ефірі Еспресо.TV.

"Вони мають або видворені бути, або знешкоджені. Інші питання – це питання переговорів".

Також, політик наголосив, що він підтримає введення надзвичайного стану.

"Якщо ми зіткнемося з необхідністю такого проголошення – я буду його підтримувати. Де-факто він є в Слов’янську, де-юре ніде його немає. Це говорить про те, що Україна хоче методом умиротворення, задіяння міжнародного товариства закликати припинити агресію Росії", - сказав він.

На розсуд міжнародної спільноти варто винести і аудіозапис переговорів сепаратистів, які готували вбивство Володимира Рибака і керувалися у цьому допомогою російських окупантів, вважає Кириленко.

"Ці записи треба передавати в тому числі і на розгляд всіх міжнародних інстанцій. Нехай не лише українці це слухають, а світове співтовариство теж обговорить: і ОБСЄ, і ООН, і Рада Європи і Європарламент. Вбиваються громадяни і це без оголошення війни, тобто йде війна в сучасному розумінні. На мою думку, готується вторгнення, це моя думка. Жодного сигналу, який би свідчив про протилежні наміри Росії – ніхто ще нині не чув і не бачив", - наголосив він.