Письменник склав заповіді Росії, в яких закликав уникати скупчення людей в інтернеті

Російський письменник Леонід Каганов сформулював 10 заповідей нової російської державності, спираючись на сучасні реалії країни

Автор опублікував їх у своєму блозі, повідомляє Еспресо.TV

Втім, незважаючи на ставлення Росії до світу, письменник подекуди перегинає палицю. Хоча, можна припустити, що він прогнозує "гучні" заяви російських чиновників у майбутньому.

1. Ми знову живемо в найкращій країні. Її повна назва розшивровується як Славна Вільна Стабільна Росія (в оригіналі - Славная Свободная Стабильная Россия).

2. Росія найбільша за розміром, населенню, розвитку, культурою, розумом, скромністю, чесністю та справедливістю. Нам належать всі відкриття і досягнення, Велика Вітчизняна Перемога та Ісус Православний.

3. Нам належать Арктика, Антарктика і Небеса, тому що космос відкритий нами. Не належать лише деякі території нашої планети, зайняті поки що іноземними державами. Там живуть колишні або майбутні громадяни, потерпаючи під владою своїх фашистів.

4. Наша найвища сила - Ісус Православний, він  допомагає боротися з фашизмом ззовні й тероризмом всередині. Ісус прощає всіх, навіть решту релігій. Тому ще це також наші майбутні православні, що потерпають під владою єресі.

5. Наше найвище досягнення - Велика Вітчизняна Перемога 1941-1945, коли ми, самодержець Микола Другий і полководець Великий Сталін, перемогли Гітлера, фашизм, бендерівців, геїв та піндосів. Нічого більш величного в нашій історії не було й не буде. Той, хто намагається принизити Перемогу - гірший за Гітлера, цього навіть він не намагався зробити.

6. Нас оточили вороги з усіх боків - Піндосія, Гейропа та інші країни, їхні підстилки. Подорожі туди небезпечні. Якщо дивитись на Росію з космосу, Росія біла, інші - блакитні. У нас є друзі: Зімбабве, Нігерія, Болівія, Венесуела, КНДР, Сирія, Куба, Нікарагуа, Сомалі та Судан. Але їздити потрібно в Сочі.

7. Фашисти Піндосії та Гейропи брехливо та лукаво поклоняються чужій нам духовній цінності - свободі. Від якої всі поблеми. Насправді жодної свободи в них немає, вся свобода в нас. Тому в нас так багато проблем.

8. Всередині Росії ворогів ще більше, ніж ззовні. Націонал-зрадники ніде не працюють, розвалюють Росію на піндоські гроші: креативний клас, інтелігенти, музиканти, правозахисники, екологи, журналісти, блогери і просто невдоволені. Вони складають третину населення, але їх підтримує менше 1%.

9. Терористи готують інформаційні бомби і підривають їх серед скупчення мирних людей в інтернеті. Тому Дума вдосконалює антитерористичні закони, які запобігають скупченню людей і інтернеті.

10. Цензури в нас не було й не буде. В Росії кожен має право висловлювати будь-яку свою думку мовчки.