"Народний мер" Слов’янська заявив про затримання співробітника Генштабу ЗСУ, - ЗМІ

Самопроголошений мер Слов'янська В'ячеслав Пономарьов заявив про затримання сепаратистами співробітника генштабу Збройних сил України

Про це він заявив 25 квітня на черговій прес-конференції, повідомляє передає Еспресо.TV з посиланням на місцеве видання Slavgorod.

За словами Пономарьова, з представниками ОБСЄ була досягнута домовленість про те, що вони приїдуть в якості спостерігачів, тим не менш, разом з європейськими представниками у машині знаходився співробітник генштабу ЗС України, якого одразу затримали сепаратисти.

Пономарьов заявив, що подробиць затримання він не знає. За його словами, представники ОБСЄ сепаратистами затримані не були і місцезнаходження їх невідоме. Даних про співробітника генштабу не повідомив.

"Люди, які їдуть, як спостерігачі, везуть з собою реального розвідника, це взагалі не красиво", - заявив Пономарьов.

Нагадаємо, МВС підтвердило викрадення представників місії ОБСЄ терористами в Донецькій області. За їхніми даними, 25 квітня об 11.40 на в'їзді до Слов'янська з боку Краматорська невідомі зупинили автобус з 13 пасажирами, серед яких було 7 представників ОБСЄ. Терористи відвезли автобус з пасажирами на територію УСБУ в Слов'янську. 

Міністр закордонних справі Карл Більдт заявив, що представники місії повинні бути негайно звільнені.