Пашинский: Російські "миротворці", які вторгнуться в Україну, будуть знищені

Так звані російські "миротворці", які вторгнуться на територію України буду відразу знищуватися

Як повідомляє Еспресо. TV, про це сьогодні на брифінгу заявив в.о. голови Адміністрації президента Сергій Пашинський.

Він підтвердив, що на сьогодні дійсно частина російських військ, яка дислокується біля кордонів України, розмальована в білий колір, має емблеми миротворців ООН та одягнена в блакитні каски.

Також Пашинський нагадав, що на пункті пропуску в селищі Довжанськ на Луганщині була проведена акція під прапорами КПУ, учасники якої вимагали пустити на територію України російську бронетехніку, розмальовану в кольори ООН.

"Це провокації. І російські "миротворці" у випадку вторгнення вони будуть знищуватись", - заявив в.о. голови Адміністрації президента.

Він зазначив, що українська влада не буде вести ніяких переговорів з вбивцями на терористами. "Вони буду або знищені, або ув’язнені відповідно до українських законів", - попередив Пашинський.

За його словами, вторгнення російських військ на територію України може відбутися в любий момент. "У випадку перетину російськими військами на територію Луганської, Донецької чи іншої області ми це будемо кваліфікувати ці дії, як військове вторгнення і будемо знищувати нападників. Ніякі заяви про якусь гуманітарну місію нами до відома не сприймаються", - резюмував Пашинський.