Міноборони: Українські ППО у повній бойовій готовності

На південних рубежах держави особовий склад протиповітряної оборони сухопутних військ збройних сил України знаходиться у повній бойовій готовності

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "Міноборони".

"Підрозділи дислокуються на визначених територіях, розгорнувши зенітно-ракетні комплекси, що дозволяє здійснювати прикриття повітряного простору над державними об’єктами, місцями дислокації військ та військовими частинами", - йдеться у повідомленні.

"Під час виконання завдань за призначенням з підрозділами ППО постійно проводяться тренування на бойових машинах та на робочих місцях, вдосконалюються навички особового складу щодо швидкого виявлення повітряних цілей-порушників та їх знищення усіма засобами, які є на озброєнні", - зазначили у прес-службі Міністерства оборони.

Також повідомляється, що "у військових частинах та підрозділах ППО проведені злагодження, на військових полігонах здійснюються бойові пуски з усіх видів зенітно-ракетних комплексів".

У Міноборони наголошують, що "під час злагодження добрі та відмінні результати показали і військовослужбовці, які були призвані під час часткової мобілізації. На даний час вони впевнено виконують завдання з прикриття повітряного простору нашої держави".

Джерело: прес-служба Міноборони.