Тимчук: Сепаратисти зняли облогу аеродрому в Краматорську

Після демонстраційних дій з блокування та підготовки штурму аеродрому в Краматорську, що займають українські силовики, екстремісти зняли облогу

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив представник групи "Інформаційний супротив" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Бійці спецназу СБУ і ВВ МВС зайняли кругову оборону, однак штурму так і не відбулося.  Екстремісти затримали транспорт, що перевозив на аеродром продовольство. 

Нині у зоні прямої видимості по периметру аеродрому груп екстремістів не спостерігається", - написав військовий експерт.

"Одночасно сьогодні в зоні проведення антитерористичної операції і в інших місцях несення служби українських силовиків (зокрема, на блок-постах) спостерігалися демонстраційні дії груп екстремістів. Йшлося про масований психологічний вплив з боку сепаратистів і спроби спровокувати силовиків на відкриття вогню", - зазначив Тимчук.

Як повідомляло Еспресо.TV, вдень українські спецпризначенці, які базуються на аеродромі в Краматорську, готувалися відбивати збройний штурм сепаратистів.