Екс-губернатор Херсонщини Костяк замість Добкіна отримав «заряд» зеленки та яйцем по носу

Замість Добкіна увесь «заряд» зеленки від політичних опонентів в Херсоні дістався голові облорганізації Партії регіонів, екс-губернатору Миколі Костяку і особам, що його супроводжували

Про це на своїй сторінці в «Фейсбук» написав  місцевий активіст Максим Магда, пише Еспресо.TV.

«Сьогодні 28 квiтня Добкін о 09.00 мав прилетіти до нашого міста. Народ настільки був радий його зустріти, що прибув о 08.30 до аеропорту, прихопивши з собою яйця, зеленку, борошно та інші сюрпризи. Всього приїхало близько 150 чоловік - місцеві активісти, самооборона, автомайдан, «Правий сектор» і всі небайдужі», - написав Магда.

За його словами, з машин виставили кордон, щоб не допустити проїзд кортежу.

«Далі люди підійшли до будівлі аеропорту, де до них вийшов (хто б ви думали ?) екс-губернатор Костяк. Народ вимагав від нього вибачень, але той, як завжди, намагався щось розповісти про свої досягнення, за що отримав яйцем по носу. Далі в хід пішли борошно і зеленка», - повідомив активіст.

Він також додав, що поки екс-губернатора відмивали, літак з Добкіним приземлився десь в кілометрі від будівлі аеропорту.

«Люди заблокували входи й виходи, більшість вийшла на льотовище, а самі витривалі побігли до літака. Саме там їм намагався чинити опір якийсь охоронець і навіть погрожував пістолетом. Але зрозумівши, що один не впорається, просто став тікати. Добкіна за ілюмінатором бачили, але він навіть і не думав виходити – і через 20 хвилин літак злетів у небо. Станом на 10.30 була інформація, що він вже приземлився у Харкові.
Ось так кандидат в президенти поспілкувався з електоратом на Херсонщині», - написав Магда і розмістив фоторепортаж з події.   

Нагадаємо, сьогодні кандидат у президенти Михайло Добкін прилетів у Херсон аби зустрітися з виборцями, але так і не наважився вийти з літака.